Lief Zijn Voor jezelf. “Voor de beste versie van je leven!

“Ik geloof dat als je vaker naar je intuïtie luistert en je de kracht van ontspanning voor je laat werken, we de beste versie van ons leven leven. En dat is wat ik iedereen gun”

Je hebt al verschillende dingen zelf geprobeerd. Zelfhulpboeken gelezen, workshops gevolgd.  In de praktijk blijkt het toch niet helemaal te gaan zoals je gedacht/verwacht had. Zo kan het zijn dat je op gaat in de waan van de dag. En je agenda voller is dan je wilt. Het ontbreekt je aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en praktische hulpmiddelen/tips.

Dan kan het goed zijn om de kennis van een expert in te zetten. Wat kan je anders/beter/ makkelijker waardoor je in staat bent de beste versie van je leven te leven? Vandaag nog!  

“Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt”

Vraag hier je GRATIS intake gesprek aan.

Daar ligt mijn missie: Jou de kracht en het vertrouwen geven om te mogen zijn wie je bent. Zodat jij kan gaan stralen vanuit jouw kracht!

‘Tools’ die ik inzet,

Kracht van:

  • ontspanning,  energetische ontspanningsmassage ( massage & reiki in één).
  • je gedachten, wet van de aantrekkingskracht.
  • dankbaarheid,  dit heeft mijn leven namelijk ook getransformeerd.
  • van de natuur,  door te werken met Doterra essentiële oliën.

Klinkt het nog wat vaag? Dat kan ik begrijpen.

De kracht van ontspanning door middel van een massage is dat het stress wegneemt, de bloedsomloop bevordert en voor voelbaar meer rust zorgt. Reiky/magnetiseren (energiewerk) zorgt voor meer /betere balans in je energie, pijnverlichting en meer verbinding met je gevoel.

De kracht van je gedachten dmv transformatie oefeningen om je gedachtenpatronen aan te passen.

De kracht  van dankbaarheid, dit zorgt voor zichtbaar resultaat vanaf het moment dat je start.

De kracht van de natuur door de 100% natuurlijke oliën van Doterra in te zetten tijdens een behandeling. Je lichaam herkent de natuurlijke werking meteen, dat zorgt voor direct voelbaar resultaat.

Wat ik ook in kan zetten tijdens een behandeling:

  • chakra healing
  • Tarot/engelen/inzichtkaarten
  • (wandel) coaching

Chakra healing, voor meer bewustwording, betere energiestroom, meer inzicht in je doen en laten en spirituele groei.

Inzicht door middel van kaartlegging is een mooie en speelse manier om inzicht te krijgen in je transformatieproces. Wat kan je helpen en wat mag je los laten? Geen hocus pocus, meer inzicht op het niveau dat jij begrijpt.

Coaching, soms heb je handvatten nodig om thuis aan de slag te gaan, of een schop onder je kont, en soms het inzicht/de visie van iemand die je kent, die je wil helpen zonder eigenbelang. Laat mij naar je verhaal luisteren en ik geef je de tips/oefeningen waar je wel mee verder kan.  

Ook in mijn werk vertrouw ik op mijn intuïtie. Dat zorgt er voor dat jij exact krijgt wat je nodig hebt om het maximale uit elke sessie te halen. Laat mij doen waar ik goed in ben en waar mijn expertise ligt, dan hoef jij je alleen maar bezig te houden met wat jij goed kunt en leuk vindt. Klinkt logisch toch?

Wil je liever gericht op 1 onderdeel een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. Geef dit dan duidelijk bij me aan.

Voordat we starten, vraag ik je een intakeformulier in te vullen zodat ik weet waar jouw belangrijkste vragen liggen en wat het resultaat is waar we naartoe gaan werken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Ik zeg “we”, omdat we het samen doen. Jij bent degene die het in de praktijk gaat brengen, ik begeleid je in het proces.

Jouw investering is:

afspraak 55 min €84

afspraak 85 min €127

Incl BTW.  & Vergoeding vanuit een zorgverzekering is helaas niet mogelijk.

Hoeveel afspraken nodig zijn, verschilt per situatie en behoefte.

Bij meer dan 3 vervolgafspraken bied ik je de mogelijkheid om een persoonlijk afgestemd pakket af te nemen. Hierover vertel ik je in de kennismakingsbehandeling.

Praktisch:

Kom je voor een massage? Dan is er 20 minuten gereserveerd voor omkleden en wakker worden. Tijdens de afspraken zal ik er voor zorgen dat je voldoende drinkt en er is fruit aanwezig. Het gebruik van de Doterra oliën zit bij de prijs inbegrepen.

Wil je wel een massage of van de reiki genieten maar wil je je liever niet uitkleden? Geef dit aan en we plannen een ‘stoelmassage’.

Kun of wil je niet bij mij in de praktijk in Nistelrode of Nieuwkerk aan de Ijssel komen?

Gelukkig kunnen we skypen als het om coaching gerelateerde zaken gaat. Voor andere behandelingen kom ik ook bij je aan huis.

Voor een massage bij je thuis zorg jij dat het lekker warm is, dat er water voor je klaar staat en er voldoende ruimte is zodat ik mijn werk goed kan doen.

Ik neem de rest mee.

P.s. dit geldt alleen als ik je op de begane grond kan helpen. ( dit ivm het tillen van mijn spullen)

Extra kosten:

Voor de thuisbehandeling zijn €37.-

Plus reiskosten €0.25 per kilometer gerekend vanaf de dichtstbijzijnde LZVJ locatie bij jouw thuis. De eerste 5km krijg je cadeau.

Verslag

Wil je na elke behandeling een verslag? Dat kan. Hierin staat wat er besproken is en de algemene informatie over het thema, tips en opdrachten. Vraag hier dan naar tijdens de behandeling. Investering hiervoor is €27.- per verslag.

 

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Vraag hier je GRATIS intake gesprek aan.

 

20170401_180320Let me coach you!

Love Bianca.

 

 

Het is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid deze informatie door te lezen en de opdrachten naar behoren uit te voeren. Dit om het transformatieproces zo positief mogelijk te ondersteunen.

Je bent met de informatie op deze website of sessies door middel van persoonlijke begeleiding, workshop, trainingen, op elk moment verantwoordelijk voor je eigen leven en de beslissingen die je hierin neemt.

Mijn behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Het is hard werken en het zal regelmatig veel van je aanpassingsvermogen vragen. Daarbij aarzel je niet om uit je comfortzone te stappen. Je gaat los laten wat je niet langer dient. Daarbij zal er weerstand ontstaan vanuit je verstand en omgeving uiteraard je bent bereid om hier doorheen te breken. Je bent bereid om al de processen te doorlopen! Ook al is het niet wat je gewend bent, je doet wat nodig is. Met een super mooi resultaat als beloning. Leef de beste versie van je leven!

Start NU nog. Zet de eerste stap vandaag en maak hier je eerst afspraak.

Annuleren:

Het annuleren van een afspraak doe je uiteraard alleen als het echt niet anders kan. Dit kan tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om de afspraak wel in rekening te brengen.