Ben jij hooggevoelig?

Hooggevoelig zijn is een ware gave, maar als je je hier nog niet zo bewust van bent, kan dit een flinke last met zich mee dragen. Op het moment dat jij leert omgaan met jouw hooggevoeligheid, leer je dat het niet meer draait om onbegrip, verdriet, eenzaamheid of lichamelijke pijn. Hooggevoeligheid wordt dan een manier om jouw beste leven te leven, liefde te verspreiden en een ware kracht van jou als volledig mens.

 

Hoe zou je het vinden om alles van iemand te leren die al ruim 15 jaar bezig is met persoonlijke ontwikkeling en intuïtie? Kracht van ontspanning en dankbaarheid. Visualiseren en manifesteren. Iemand die trainingen volgt, boeken leest, niet bang is om uit de comfortzone te stappen en er alles aan doet om zich te ontwikkelen en anderen te helpen. Iemand die haar hart volgt, met beide benen op de grond staat en vooral van het leven geniet. Iemand die oneindig gelooft in liefde, het universum en haar eigen kracht.

Dat zou toch tof zijn?!

Vraag hier je GRATIS intake gesprek aan.

Wanneer we in retraite gaan, doen we dat in Curaçao.
Hooggevoelig zijn is een gave, die alleen maar groeit wanneer jij leert dit effectief te gebruiken. Sluit je aan bij de Lief Zijn Voor Jezelf community. Binnen de community heb je al mijn kennis online beschikbaar. Je ontvangt daarnaast regelmatig een mail met oefeningen, blogs, vlogs of mp3 bestanden. Dit is allemaal gericht op jou verder te helpen als hooggevoelig persoon.

Hooggevoelig

Meer weten?

Wil jij ook werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of wil jij meer weten over hooggevoeligheid of de trainingen die ik geef? Neem dan eens contact op! Ik help je graag verder om weer een balans in jouw leven te vinden en te leren omgaan met hooggevoeligheid. Stuur een mail naar bianca@liefzijnvoorjezelf.com of bel naar 06-51584104.