Volg een hsp training

Wil jij ook leren omgaan met jouw hooggevoeligheid? Volg dan een hsp training! Een hsp training kan jou handvatten geven om jouw leven gebalanceerd te leiden en jouw hooggevoeligheid in te zetten als kracht, in plaats van een zwakte. Veel hsp’s zijn zich niet bewust van hun gave of weten gewoonweg niet hoe zij hiermee om moeten gaan. In zulke gevallen kan het je erg veel energie kosten waardoor je continu moe bent, veel stress ervaart of je snel ongelukkig voelt. Daar breng ik graag verandering in!

Ik begeleid je graag door middel van een hsp training. Hsp trainingen kunnen gewoonlijk individueel of in een groep gedaan worden. De voordelen van een hsp training zijn onder meer de volgende effecten:

  • Meer rust in jouw leven
  • Minder stress
  • Meer begrip van jouw gevoelens
  • Beter om kunnen gaan met jouw omgeving
  • Jouw hooggevoeligheid als kracht inzetten
  • Anderen ondersteunen

Voor mij was hooggevoeligheid voorheen een bron van verdriet, onbegrip, twijfels aan mijzelf, lichamelijke klachten en zelfs een burn out. Inmiddels weet ik dit beter in te zetten en kan ik jou dezelfde effecten laten ervaren door middel van een hsp training. Zodoende ondersteun ik jou ook graag. Denk aan een rustiger leven, een gelukkiger gevoel, veel minder moe of gestrest en de kans anderen te verlichten met jouw inzicht in het creëren van een comfortabele omgeving bijvoorbeeld.

Maak een afspraak

Geef je op voor een hsp training of ga met mij mee in retraite op Curaçao. Ik functioneer graag als jouw personal mentor om samen de kwaliteit van jouw leven te verbeteren en dit in balans te brengen. Vraag naar meer informatie of maak een afspraak via bianca@liefzijnvoorjezelf.com of bel naar 06-51584104.

Hsp trainingen