Mindfulness vakantie

Een mindfulness vakantie is een prachtige manier om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga met mij mee in retraite op Curaçao en leer contact maken tussen jouw lichaam en geest. Tevens kan ik je handvatten geven om jouw hooggevoeligheid in te zetten als ware kracht, in plaats van een zwakte. Denk bij een mindfulness vakantie bijvoorbeeld ook aan rustgevende oefeningen of een heerlijke massage. De mindfulness vakantie draait om jou, jouw herstel en het leiden van jouw beste leven.

Mindfulness vakantie

Omgaan met hooggevoeligheid

Voor mij was hooggevoeligheid onder andere eenzaamheid, veel verdriet, twijfels, een burn out en lichamelijke pijn.

Nu is hooggevoeligheid voor mij een gave, mijn kracht en een manier om liefde te verspreiden.

Dit gun ik iedereen, omdat het de kwaliteit van jouw leven verbetert. Als jij moeite hebt met genieten, je snel overprikkeld voelt, slecht slaapt of veel stress ervaart, dan ben je wellicht hooggevoelig en moet je hier nog mee leren omgaan. Laat mij jou begeleiden en ervaar hoe mooi hooggevoeligheid kan zijn! Tijdens de mindfulness vakantie kun je gebruik maken van een hsp training en leer je hoe je jouw hooggevoeligheid kunt inzetten met veel voordelen. Daarnaast is de mindfulness vakantie er op gericht jou geheel tot rust te laten komen, alle stress uit jouw lichaam te verwijderen en chronisch gelukkiger te worden.

Reserveer een mindfulness vakantie

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wil jij een hsp training volgen? Kijk jij ook uit naar een heerlijke massage op Curaçao? Het is allemaal mogelijk. Reserveer daarom een mindfulness vakantie! Dit kan via de website of door even contact op te nemen via 06-51584104 of bianca@liefzijnvoorjezelf.com. Natuurlijk ben je ook welkom al jouw vragen te stellen, ik vertel je graag meer!