Jouw personal mentor

Ben jij op zoek naar begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of leren omgaan met hooggevoeligheid? Dan kan ik jouw personal mentor zijn. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met hsp’s en heb veel geleerd over persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen vanuit anderen in mijn omgeving, maar natuurlijk ook vanuit mijzelf. Zelf ben ik ook hooggevoelig en voorheen wist ik daar niet mee om te gaan op een manier die voor mijzelf goed was. Inmiddels heb ik dat weten om te keren en zodoende kan ik anderen hier nu ook bij ondersteunen als personal mentor.

Van nadeel naar voordeel

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties:

  • Je bent erg gestrest
  • Je hebt onverklaarbare lichamelijke klachten
  • Je slaapt slecht of te weinig
  • Je kunt nog niet zo goed naar je intuïtie luisteren
  • Je ervaart je gevoelens meer als last dan als kracht
  • Jouw omgeving begrijpt je niet

Dan kan ik jou als personal mentor een stap in de goede richting brengen. Samen gaan wij werken aan de problemen die jij ervaart en maken een plan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan in relatie staan tot hooggevoeligheid, maar ook andere situaties zoals bijvoorbeeld relatieproblemen. Als personal mentor begeleid ik jou in het proces jezelf te ontwikkelen en jouw huidige zwaktes als sterktes in te gaan zetten. Samen creëren wij een gelukkiger leven en de balans waar jij al zo lang naar op zoek bent.

Neem contact op!

Wil jij ook mijn hulp als personal mentor? Of heb je misschien interesse in een retraite in het buitenland? Bij Lief Zijn Voor Jezelf is het allemaal mogelijk. Stel al je vragen via telefoon op 06-51584104 of per mail op bianca@liefzijnvoorjezelf.com of plan direct een afspraak in. Wanneer jij leert om lief te zijn voor jezelf ervaar je in een handomdraai de voordelen.

Personal mentor