Op zoek naar retraite in het buitenland?

Wil jij in retraite in het buitenland? Dan heb ik de ideale oplossing. Een retraite in Curaçao is voor iedereen die tot rust wil komen, wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en/of wil leren omgaan met hooggevoeligheid. Ik ontvang je graag op Curaçao om samen te werken aan jouw persoonlijke doelen en jou handvatten te geven die je helpen jouw leven gebalanceerd te leiden.

Retraite op Curaçao

Retraite op Curaçao is als geen ander soort retraite. De magie van het eiland neemt je mee in het transformatieproces en leert je onder meer los te komen van jouw routine en ruimte te maken voor positieve veranderingen. Retraite in het buitenland is een ervaring die geen mens mag missen. Als personal mentor stel ik een persoonlijk plan voor jou op. We gaan in gesprek over de situaties waar jij tegenaan loopt en wat jouw doelen zijn, zo kunnen wij gericht aan de slag gaan en zul je als een vernieuwd mens weer terug naar huis keren. Ga je in retraite in het buitenland? Reken dan maar op algehele rust in jouw lichaam, heerlijke massages, trainingen en oefeningen die zorgen voor de balans waar jij al zo lang naar op zoek bent. Ben jij hooggevoelig? Dan kan ik je ook ondersteunen door middel van een hsp training.

Retraite buitenland

Boek een mindfulness vakantie

Ben jij op zoek naar een mindfulness vakantie? Kies dan voor retraite in het buitenland. Dit is als geen andere mindfulness vakantie en het eiland Curaçao maakt het extra speciaal. Ik help je graag verder en ontvang je met veel plezier op Curaçao. Wil je meer weten of deze magische reis boeken? Neem dan contact op via bianca@liefzijnvoorjezelf.com of 06-51584104.