Retraite

Wil jij je richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, een zoektocht naar jezelf uitvoeren of bijvoorbeeld jouw spirituele vermogen (her)ontdekken of vergroten? Dan kun je in retraite gaan. Een retraite is een periode waarin je je helemaal kunt terugtrekken om je geheel te richten op jezelf in lichaam en geest. Dit is een ideale manier om bijvoorbeeld aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Lief Zijn Voor Jezelf verzorgt een retraite op Curaçao.

Retraite

Retraite op Curaçao

Een retraite op Curaçao is een ervaring als geen ander. De magie van het eiland zorgt ervoor dat je je geheel kunt terugtrekken en kunt focussen op jouw persoonlijke doelen. Omdat dit niet voor iedereen zo makkelijk gedaan als gezegd is, functioneer ik als personal mentor om jou te begeleiden tijdens jouw retraite op Curaçao. Hier werken wij samen aan jouw doelen middels een persoonlijk plan, door middel van trainingen en oefeningen, maar ook massages en bijvoorbeeld meditaties. Een retraite op Curaçao is de ervaring van je leven, die je vervolgens handvatten meegeeft voor de rest van dit mooie leven. Zo kun jij vol moed, geluk en inspiratie met de juiste balans alles uit jouw leven halen, dat jij eruit wilt halen. Een retraite is een ervaring waar je echt voor open moet staan, maar met de juiste begeleiding is dit dan ook direct een ervaring waar je veel aan zult hebben. Dit is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor hooggevoelige mensen, die op deze manier in een prikkelarme zone terecht komen en zich naar binnen kunnen richten. Bovendien verzorgen we ook een heerlijke massage op Curaçao, daarvan komt iedereen tot rust!

Ik help je verder

Als personal mentor en hsp help ik je graag verder met jouw doelen bereiken. Neem eens contact op om te bespreken wat ik voor jou kan doen. Je kunt bellen naar 06-51584104 of een bericht sturen naar bianca@liefzijnvoorjezelf.com.