Te druk?

Lief zijn voor jezelf, Hoe doe je dat nu?

Vaak hoor ik mensen zeggen, “ontspanning? Daar heb ik nu even geen tijd voor in mijn leven” of “Tijd voor mezelf? Dat lukt nu even niet hoor” en “eerst even zorgen dat de kinderen wat ouder zijn en dan…..”.

Weet je, dat wanneer jij nu de keuze niet maakt om jezelf op nummer 1 te zetten, kun je de ander en dus ook je kinderen niet de beste versie van jou geven.

Dus juist wanneer je ‘druk’ bent of denkt geen tijd te hebben voor ontspanning, doe je niet alleen jezelf maar ook de ander te kort.

Kijk eens kritisch naar jezelf en je leven hoe het nu is. Is er echt geen tijd voor 5 min aandacht voor jezelf? Of verschuil jij je liever achter ‘te druk’ zijn, ipv dat je echt kijk en voelt hoe het met je gaat.

Op de korte termijn is het wel ‘makkelijker’ om weg te kijken, echter op de lange termijn ontkom je er niet aan. Er zijn heel veel dingen die je simpel in je dagelijkse leven kan toepassen, deze tips heb ik voor je verzameld in een mijn Ebook. Simpel en snel toepasbare tips zodat jij direct beter en liever voor jezelf kan gaan zijn.

Meld je hieronder aan!

https://gamailennl.wufoo.com/forms/s5tfj1e07kenyn/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s