BEHANDELINGEN

TOP! Je hebt ervoor gekozen om een massage te boeken.

Je hebt lichamelijke klachten, zit ff niet zo lekker in je vel of je weet al dat het ‘gewoon’ heel goed voor je is om met regelmaat een massage te ontvangen & te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Goed dat je hier bent. Laat mij, je helpen met het maken van een keuze.

Je hebt regelmatig pijn in of een onrustig hoofd, last van je nek en/of schouders. Vaak (eigenlijk altijd) last van je buik, de ene keer is het je maag, de andere keer je darmen of na het eten last van een opgeblazen en/of pijnlijke buik. Je slaap veel slechter dan je zou willen (goed voor je is). Je hebt de neiging om je werk ‘mee naar huis te nemen’, dit omdat je een hoog verantwoordelijksgevoel hebt. Dan is een AromaTouch behandeling ideal voor je. Deze behandeling zorgt voor ontspanning en stressvermindering, draagt bij aan het natuurlijk vermogen van je lichaam om zichzelf te herstellen en ondersteund bij pijnverlichting en draagt bij aan het remmen van ontstekkingen (ook wanneer jij niet direct weet dat ze er zijn).

Je wilt weten waar je lichamelijk en emotionele behoefte echt ligt, je wilt niet alleen een massage. Je wilt een op behandeling op maat. Exact dat krijgen wat je nodig hebt op dit moment, zodat je klachten verminderen en je de oorzaak ook in kaart brengt en aanpakt. Dan boek je een iTOVi bodyscan & massage. De bodyscan verteld je binnen 1 a 2 minuten waar je behoefte liggen, we duiken een stukje theorie in, zodat je direct begrijpt wat het rapport je verteld, aansluitend ontvang je een massage met de oliën uit jou scan-rapport. Deze behandeling is ‘SPOT-ON’.

Wil je nu echt weten hoe het is als je gaat toepassen wat ik je leer? Dat er dus ook wel degelijk wat veranderd in de positieve zin. Dat je beter voor jezelf gaat kiezen, dat je leert hoe en waar je jezelf kunt trainen om een fijner ritme te krijgen waarin in lief zijn voor jezelf als ‘normaal’ in past. Je wil meer ontspanning, meer flow en meer fun. Dan kijk ik graag met je naar de mogelijkheden voor een traject. Je boekt dan eerst een inspiratiesesie om te kijken waar en hoe ik je kan helpen, en dan gaan we echt knallen. Ik zeg ‘we’ omdat ik je ga laten zien en ervaren wat er mogelijk is, jij gaat het in de praktijk brengen. Ik zal eerlijk en direct met je zijn, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat we naar toe ‘werken’. In deze 1:1 sessie gaan we aan de slag met jouw vragen en je persoonlijke scan rapport. We gaan dus direct ‘de diepte in’. Dit zorgt ervoor dat het traject dat ontstaat helemaal op jouw behoefte is afgestemd. Wordt het massage, coaching en/of huiswerk?

AromaTouch behandeling

Een AromaTouch behandeling duurt gemiddeld 70 min. dit is incl intake, omkleden, glasje water aan het einde en rustige afsluiting. Je krijgt een 1 olie (proefflesje) naar behoefte mee naar huis.

Alleen op afspraak, investering €60.- Contant of via betaalverzoek

Itovi Bodyscan & massage

Een Bodyscan & massage behandeling duurt gemiddeld 100 min. Dit is uiteraard incl. uiteg over je persoonlijk rapport, omkleden, glasje water en een rustige afsluiting. Je krijgt een persoonlijke olieblend (proefflesje) mee naar huis.

Alleen op afspraak, inverstering €90.- Contant of via betaalverzoek.

Inspiratie sesie

Een Inspiratie sessie duurt gemiddeld 80 min. Dit is incl. bodyscan met persoonlijk rapport, ‘dieptevragen’, uitleg over de samenwerking, energetische behandeling (naar behoefte) en glaasje(s) water en zakdoeken 😉 Je krijgt een persoonlijke olieblend mee naar huis en je scan-rapport via de email.

Alleen op afspraak, investering €75.- Contant of via betaalverzoek.

Vragen?

Wellicht heb je net zoals anderen nog wat vragen over het gene je net gelezen hebt, dat gebeurt vaker. Dus hier staan de meest gestelde vragen met mijn antwoord. Er is geen goed of fout en ik ben dol op mensen die vragen stellen. Dus heb je na het lezen van alle informatie op mijn website en het lezen van de FAQ pagina nog meer vragen, stel ze mij. Vul je gegevens en vraag hier in en je krijgt persoonlijk antwoord.