Mijn zondagmiddag gedachten

Vanmiddag schreef ik recht uit mijn gevoel weer eens een blog: 

Hier zit ik dan, op zondagmiddag op de wortels van een prachtige boom in het bos. Mijn gedachtes, gevoelens en emoties slingeren op en neer. Het voelt fijn om hier te zitten, in verbinding te zijn met alles om mij heen. 

Geen duidelijk verhaal, wel voel ik dat ‘dit’ uit mij wil, dus ik ga het opschrijven. Er gebeurt vanalles in de wereld daardoor ook in mij en dus ook in jou. Je voelt het misschien niet, je bent je er misschien niet bewust van, toch gebeurt het wel. 

Terwijl ik hier zo zit, te kijken naar de blaadjes op de grond, rolt er een traan over mijn wang, lopen de rillingen over mijn lijf, toch lijken dingen ook op hun plek te vallen. Doordat ik op de wortels van een boom zit, stroomt er super krachtige energie door mij heen, ik merk dat mijn lichaam even moet bijschakelen om te aan te kunnen. Dit voelt fijn.

En dan komt dat verdrietige gevoel weer, het maakt mij misselijk en zorgt ervoor dat ik bijna niet bij mijn eigen gevoel kan. Ik zou er over willen bloggen, toch twijfel ik. Zal ik deze tekst zo delen? Moet ik er eigenlijk wel iets mee? Maak ik het daarmee niet groter dan dat het is. 

Nee, ik hoef er niks mee, ik wil er wel iets mee. Ik ben wie ik ben en daar is dit een onderdeel van. Ik ben mijn bedrijf om deze reden gestart. Ik wil je helpen lief te zijn voor jezelf, zodat je meer geluk ervaart. Ik wil dat je, door dat wat je leert (al dan niet van mij) bewuster keuzes maakt over hoe jij je leven invult. 

Dat ik hier nu vandaag zit bij deze boom, is een keuze. Ik heb ervoor gekozen om niet dat werk te doen wat op mijn lijstje stond. Ik heb er voor gekozen om te gaan zitten en zijn. Dat Is lief zijn voor jezelf. Voelen wat je nodig hebt. 

Vandaag heb ik het nodig om hier te zijn. Ik voelde dat ik buiten wilde zijn, als vanzelf ging ik richting het water, toen ik daar was, voelde dat niet oke, het moest het bos worden. Afgelopen nacht, heb ik uren wakker gelegen nadat ik wakker was geworden van een nachtmerrie, beelden over alle informatie die afgelopen week weer tot mij is gekomen. 

Nare informatie die mij, dus misselijk maakt, en wakker houdt. Dit gaat allang niet meer over goed of fout handelen omtrent het bekende virus. Dit gaat veel verder en wanneer je weet wat gaande is, kun je het niet, niet meer weten of zien.

Het liefste zou ik alle mensen die ik lief heb, alles laten zien, uit liefde om je te beschermen, om je te waarschuwen en je voor te bereiden. Diezelfde liefde zorgt ervoor dat ik het niet kan delen, ik wil niet dat jij er ook misselijk van wordt, ik wil niet dat jij wakker ligt en dat je er van moet huilen, tegelijk….je moet het weten…

One thing left to say…. Follow the money…

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik dankbaar kan zijn voor de overheid… pfff nou dat zette het een en ander in werking. Daar moest ik even iets van ‘vinden’, of mezelf de tijd geven omdat te voelen. 

Kan ik dat echt zo voelen? Wetende dat we hier allemaal zijn met een doel, bestemming of rol (Maakt niet uit hoe je dat benoemd). Kan ik  nu zeggen: ja, ik kan ze dankbaar zijn. Ik kan de overheid dankbaar zijn voor de ‘ellende’ die ze (altijd al) over ons heen hebben gegooid. Het is slechts hun ‘taak’.

Licht en liefde. Doordat het licht steeds feller gaat schijnen, wordt het donker ook steeds beter zichtbaar. Dat is wat er nu gaande is. Er is geen goed of fout. Er is donker en licht. 

En iedereen kan en mag zelf kiezen waar je aandacht en energie aan geeft. Je kan er bijvoorbeeld elke dag zelf voor kiezen om meer licht en liefde in je leven toe te laten. 

Je kiest zelf.

Elke dag.

Kies je samen met mij voor liefde, gewoon elke dag weer?!

Nu ik dit aan het schrijven ben, voel ik mijn energie verhogen, mijn hart meer gaan stralen, en ik voel dat er meer licht gaat schijnen. Ik weet dat ik dit mag doen, het is tenslotte mijn ‘taak’, om licht en liefde te brengen. 

Ik ga nog genieten van moeder Aarde, door lekker te aarden en gronden. Ik heb mij ‘gifts van moeder Aarde’ ter ondersteuning uiteraard ook bij mij, dat zorgt voor een extra fijn gevoel, meer ruimte bij mij hart en een positiever gevoel. Me like!

We are one. 

Love 

dōTERRA

Wanneer het gaat om selfcare, wil je zeker weten dat je ‘werkt’ met de beste producten. ​

Dat wat je smeert, ruikt en proeft ‘moet’ goed voor je zijn.

Je wilt dat je lichaam hier geen hinder van ondervindt. 

Daarom kies ik voor dōTERRA.​

Laat me, je uit te leggen waarom:  

Bij het gebruik van elke druppel essentiële olie van dōTERRA, voel ik dat de intentie juist is. De essentiële oliën van dōTERRA zijn energetisch zo puur, dat het bij je dragen van een dicht flesje of zelfs een leeg flesje (waar een olie in gezeten heeft) al voor je werkt. De essentiële oliën van dōTERRA werken voor je op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau! ​

dōTERRA betekent ‘Gift of the Earth!’

dōTERRA oliën zijn puur. 

CPTG (Certified pure therapeutic grade)

De essentiële oliën van dōTERRA bevatten alleen de Essentiële oliën uit de natuur . Er wordt niks aan toegevoegd! Alle testresultaten zijn d.m.v. batchnummers gemakkelijk voor iedereen online te vinden.       Dit zorgt voor consequent 100% zuivere olie. Dit als enige merk in Europa verkrijgbaar (volgens onafhankelijk onderzoek van APRC. ​

dōTERRA is een bewuste organisatie. 

​Source to you 

Om de beste oliën te krijgen kijken ze naar wat de meest optimale omstandigheden zijn voor de planten. Er wordt gekeken naar de locaties waar de planten groeien, wat de juiste tijd van oogsten is en ze gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen.  

Voorbeeld hiervan: Jasmijn en Rose bloemen worden alleen s’ochtends (voor de zon opkomt) geoogst omdat dan de bloemen op hun best zijn.  

Dit maakt o.a. het verschil tussen een prima olie en een heel goede olie.​

dōTERRA oliën zijn eerlijk.

Co-impact sourcing

dōTERRA werkt samen met kleine, lokale boeren.

Er zitten dus GEEN tussenhandelaren in het proces. Hierdoor krijgen de boeren eerlijk en op tijd betaald.  Ook wanneer er geen oogst kan plaatstvinden om uitputting van een gebied te voorkomen.

dōTERRA gaat lange termijn samenwerkingen met de boeren aan,

dit biedt stabiliteit en zo wordt de cyclus van armoede doorbroken. Daarnaast wordt er tijdens het proces met de natuur rekening gehouden.  

dōTERRA  geeft terug  

Healing hands foundation
dōTERRA kijkt, in de regio waar de oliën geproduceerd worden, proactief naar óf en zo ja wat voor hulp er nodig is voor de bevolking. Denk hierbij aan noodhulp, schoon water, scholing, medicijnen en zorg.  
Daarnaast gaat dōTERRA samenwerkingen aan met organisaties als Days for girls. Deze organisatie  zet zich o.a. in om vrouwen te onderwijzen over vrouwelijke hygiëne en verzorgen ze wasbaar maandverband.  

Een andere organisatie is Operation Underground Railroad. Deze organisatie zet zich in tegen seksuele uitbuiting van kinderen.​ dōTERRA haar missie is om genezing en hoop te brengen aan de wereld, voor een leven vrij van ziekte en armoede, en uiteindelijk om verarmde culturen te leren om zelfredzaam te zijn.

Healing Hands™ is betrokken bij vele projecten, waaronder:

Microkredieten die hernieuwbare financiering bieden aan ondernemers in ontwikkelingslanden

Schone waterputten en programma’s.

Het bouwen en vernieuwen van scholen en klinieken.

Medische apparatuur en middelen voor ziekenhuizen en klinieken.

Onderwijs op het gebied van hygiëne en gezondheid.

​Voor mij is het daarom niet zo moeilijk waarom ik voor dōTERRA kies.

Een bedrijf met een missie die ik steun, een visie die ik deel en de kwalitieit waar ik achter sta. 

Wil je weten hoe dit een onderdeel in jouw leven kan zijn? Ervaren wat het voor jou kan doen? Meld je aan voor een van de workshops en laat je verbazen.

“Changing the world one drop at a time”