Taboe?

Lief zijn voor jezelf.Next level.


De cyclus van een vrouw, er wordt te weinig over gesproken, er bestaan teveel ‘spookverhalen, er is veel niet helder, er is veel schaamte en angst.


Terwijl er juist in dat stuk van ons vrouw zijn zoveel kennis, kracht en wijsheid zit.
Waarom praten we daar niet over? Waarom laten we dat niet meer zien?
Ik ga er meer met je over hebben omdat t kan en nodig is!

05 55…. perfecte timing dus..😉🙏🏼


Vandaag is de 2dag dat ik echt bloed verlies (mijn eerste dag is alleen maar beetje roze afscheiding).De dagen waarop ik bloed verlies, wil ik alleen zijn. Wil ik op bed liggen, eet ik weinig. Wil ik buiten zijn om te verbinden met de aarde.Of ik weet even niet wat ik wil. Is mijn reacties feller dan anders, ik bijt meer van me af en kan echt geen gezeik aan mijn hoofd hebben. Afspraken maken nu is niet te doen, ik kan en wil het gewoon niet, ik wil er niet over nadenken. Ik zit in mijn bubbel, en daar zit ik lekker.


Deze dagen kan en wil ik nog minder dan anders mee in de drukte van alle dag. Waarom wordt dat wel van ons verwacht? Waarom is er niet meer ruimte omdat te omarmen? Waarom is de maatschappij zo ingericht dat dit niet mag bestaan (daar lijkt het in ieder geval erg op)? En waarom leren we jongen meide niet hoe waardevol het is om naar je lichaam te luisteren? Om goed voor je body te zorgen, om haar te eren en dat te geven wat het nodig heeft?
Waarom leren we deze jonge meide en ons zelf (nooit te laat) niet hoe synchroon we lopen met de cyclus van de maan en wat daar het nut van is en hoe sterk we dus zijn wanneer we dat eren?


Wanneer je, je vrouw zijn en de Sexyness in jezelf gaat omarmen komt er zoveel wijsheid vrij, wanneer je gaat voelen wanneer je rust nodig hebt en wanneer je het beste goede sex kunt hebben wordt je krachtig door je kwetsbaarheid.
Je hormonen zijn er met een reden. Waarom onderdrukken? Waarom weg stoppen? Waarom schaamte en angst?
Laten we als vrouw meer gaan staan voor wie we zijn en wat we voelen en weten! Samen maken we een verschil!
Ik doe vandaag rustig aan, later een wandeling. Nu eerst wat extra rust, lekker boekje lezen en chillen.

Hoe is dat voor jou? Kun jij je lichaam geven wat ze nodig heeft? Of ‘verstop’ je het liever? Druf jij te spreken over wat het met je doet, en hoe jij je voelt?

Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

Te druk?

Lief zijn voor jezelf, Hoe doe je dat nu?

Vaak hoor ik mensen zeggen, “ontspanning? Daar heb ik nu even geen tijd voor in mijn leven” of “Tijd voor mezelf? Dat lukt nu even niet hoor” en “eerst even zorgen dat de kinderen wat ouder zijn en dan…..”.

Weet je, dat wanneer jij nu de keuze niet maakt om jezelf op nummer 1 te zetten, kun je de ander en dus ook je kinderen niet de beste versie van jou geven.

Dus juist wanneer je ‘druk’ bent of denkt geen tijd te hebben voor ontspanning, doe je niet alleen jezelf maar ook de ander te kort.

Kijk eens kritisch naar jezelf en je leven hoe het nu is. Is er echt geen tijd voor 5 min aandacht voor jezelf? Of verschuil jij je liever achter ‘te druk’ zijn, ipv dat je echt kijk en voelt hoe het met je gaat.

Op de korte termijn is het wel ‘makkelijker’ om weg te kijken, echter op de lange termijn ontkom je er niet aan. Er zijn heel veel dingen die je simpel in je dagelijkse leven kan toepassen, deze tips heb ik voor je verzameld in een mijn Ebook. Simpel en snel toepasbare tips zodat jij direct beter en liever voor jezelf kan gaan zijn.

Meld je hieronder aan!

https://gamailennl.wufoo.com/forms/s5tfj1e07kenyn/

Wat een feest!

Lief zijn voor jezelf, next level!

Ik deel dit bericht met de intentie dat het jou inspireert en activeert….. ik ben benieuwd!


Nu kan ik heel standaard gaan melden…. ik voelde me ‘echt jarig’ door de lieve berichten, dank je wel allemaal. Ten eerste denk ik zelf altijd bij dat soort berichten, hoe voel je, je dan…. echt jarig…?🤔Zeg je dat omdat je het zo voelt of omdat het gebruikelijk is?

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook oprecht tof die berichtjes, appjes en kaartjes! Ik voel me dan geliefd en gewaardeerd als mens, ook al weet ik dat de meer dan de helft mij niet echt ken, toch is er tijd en energie gestopt in het bericht, dat waardeer ik oprecht!


Want wanneer je niet weet wat je voelt of ervaart hoe kun je dan echt voor jezelf kiezen? Wanneer je doet wat er verwacht wordt hoe kun je dan JOUW leven, leven? Het zit in zoveel kleine dingen.


20-07 de dag dat ik vier dat ik geboren ben hier op Aarde.
De dag die ik invul op mijn manier. Ik geef geen feestje omdat men het verwacht. Ik kom ook niet op feestjes omdat men het verwacht.
Ik vier sws elke dag het leven. Ik ben elke dag bizar dankbaar voor alles wat er is in mijn leven! Ik maak herinneren. Geef liefde, aandacht en tijd aan hen bij wie ik wil zijn.
Ik zorg ervoor dat mijn leven een feestje is, altijd!

Dit feestje was er weer eentje met een goude randje en natuurlijk was er roze, chocolade, bubbels en magic! Vorige jaar was het 1 nacht in een fijn hotel, wat het begin was van een tof levensjaar.Nu waren het 2 nachten, wat het begin van zoveel moois gaat zijn. Ik voel het! Ik voelde me sexy, sterk, kwetsbaar, gewaardeerd, geliefd, gehoord en gezien. Ik voelde overvloed, flow, connectie en liefde. Het was alles en meer wat ik wilde voor mijn verjaardag dit jaar. Hoe wordt het beter dan dit?


Ik zit vandaag lekker in mijn eigen bubbel na te genieten van 2 heerlijke dagen! (Oja en mijn eerste menstruatiedag draagt ook bij aan die bubbel 😉)


Toch even bericht met boodschap schrijven voor jou!Laat je mij weten wat jij ervan geleerd hebt of niet…. ?
Liefs Bianca Maria a.k.a magicmaker

ZO TOF DIT!!

Hoi lief mens.

WAUW!!!!!!

Wat was het een feest! Gisteren was de eerste online masterclass die ik mocht geven. Alles viel op zijn plek. De deelnemers super blij en ik niet in woorden uit te drukken zo dankbaar.

Lang wist ik niet wat ik met mijn leven aanmoest, waarom ik hier was. Wat mijn toegevoegde waarde was. Ik zocht het op de meest bijzondere plekken op aarde, ik zocht het in het feesten, ik zocht het in het hebben van sex en in relaties die geen lang leven hadden, nergens vond ik, DAT wat ik zocht.

Door de jaren heen leerde ik dat ik het bij mezelf wel vond. Dat geluk iets is, wat ik ben en wat ik alleen maar hoef te verzorgen, aandacht te geven en te koesteren. Dat is waar lief zijn voor jezelf voor mij over gaat. Het geluk in jezelf zien, voelen en ervaren! Dat is mega waardevol, dat zorgt er o.a. voor dat ik altijd wil dat alles wat ik doe, heb of meemaak van het hoogsthaalbare niveau moet zijn.

Ik zocht wederom lang naar hoe ik dit anderen ook kan laten voelen, dat ik je kan laten ervaren waar het echt in het leven over gaat. Dat is waar de gliters, rainbows en unicorns en magie ontstaan! Dat je veel meer zelf kan dan je nu wellicht denkt. Waneer je dat dan kan delen vermenigvuldigd zich dat met een factor zo groot dat is niet in woorden uit te drukken.

DAT is wat er gisterenavond gebeurde. ALLES viel op zijn plek! Alles wat ik in mijn leven mee heb mogen maken heeft bij gedragen aan de waarde die ik gisteren kon leveren. Alles wat ik ben, doe, geloof en wil delen kwam samen. Het ging nog veel beter dan ik had durven hopen!

DIT is het begin van DE manier waarop ik een verschil wil en ga maken. Met ebook nr 1 opkomst (daar mag nog wat technisch geneuzel voor plaats vinden).

En omdat het gisteren zo tof was ga ik dit nog een keerjte herhalen. Dinsdag 13-07 ‘21,19.30u

Online via Zoom, 2 uurtjes! €27Ben jij erbij? Reageer hieronder of stuur mij een PM !

Liefs Bianca Maria ❤

Heksen & magic!

Hoi lief mens.

Gaan we het nu over heksen hebben? 
Dat kan. Ik kan overal met je overpraten! 

Waar ik het sws wel met je over wil hebben is ‘THE MAGIC’ in jou leven! 

Hoe mooi vind je het leven? Ja! juist nu!
Waar verwonder jij je nog over? 
Waar verbind jij je mee? 
Wat voel je? 
Wat laat je lichaam je zien en voelen? 
Hoe ervaar je ‘de dingen’ om je heen? 

Want lief mens, die magie waar ik het zovaak over heb, zit hem in zoveel kleine digen. DAT waar jij nu waarschijnlijk aan voorbij loopt. 

Voorbeeld: 
Afgelopen nacht wordt ik wakker, beetje verward omdat ik voor mijn gevoel nog wel erg kort heb geslapen, het is ook nog donker. 
Ik voel waar mijn edelstenen zijn die ik toen ik ging slapen vast had gapakt. 
Ik pak 1 olie ruik eraan, en voel direct een heerlijk gevoel van rust, vertrouwen en verbinding door mijn energie heen komen, ik kijk even welke tijd het is, en of ik al aan mijn dag kan beginnen, het is 02.22u. GEWELDIG. 
Waarom geweldig, omdat dit voor mij een teken is, dat het universum mij laat weten dat ze er zijn, dat ze mijn steunen en dat ik onderdeel ben van een groter geheel. 
Tevrede val ik weer in slaap! 

Mijn wekker gaat 05,05u en met die gebeurtenis van een paar uur daarvoor wordt ik heerlijk wakker, pak ik een kaartje, olie en ga ik lekker schrijven, vandaag geen wandeling, want ik ga deze ochtend zwemmen, ik bedacht me een paar dagen geleden, ineeens, dat ik dat ook weer kan gaan doen. 

Dus dit bericht ben ik al voor je aan het maken, terwijl je nog slaapt, of aan het opstarten bent. 
Heerlijk vind ik dat. 
Dat is waar voor mij de magie inzit,  leven op mijn voorwaarde, de kleine dingen zien en ervaren die je laten beseffen dat je altijd verbinding hebt met iets dat zoveel groter is dat je zelf, 

En DAAR ga ik het vanavond ook over hebben! 
DAT is wat ik jou ook wil leren! 
Dus ben jij er bij? 

Dindsdagavond 29 -06-2021
Via Zoom
€27 omdat ik 20-07-2021 voor de 2de x 38 mag worden.

“If not this and now, then what and when?” – Dean Graziosi-

 Meld je hier even aan! 

Over MAGIC gepsroken, gisteren is er een super toffe samenwerking tot stand gekomen met een van de sisters of heksen (zoals we ons zelf ook noemen). 
We gaan samen sesie aanbieden waarin we al onze talenten gaan bundelen voor jou, en DAT is ook echt MAGIC! 
Je komt een dag of dagdeel bij ons, en wij gaan je precies dat geven wat je nodig hebt! Je mag vragen indienen, of het gewoon open laten. 
Je gaat naar huis met inzicht veel inzicht, praktische tips, mooie kaartlegging en nog zoveel meer. Daar later meer over! 

Liefs Bianca Maria

❤

Hart vs Hoofd

We kennen het allemaal wel, van die momenten waarop je moet kiezen wat je gaat doen en je hoofd (verstand) je wat anders zegt dan je hart (gevoel).
Nu is het wellicht wat kort door de bocht om te zeggen dat het altijd je hart is wat weet wat goed voor je is. 
Al denk ik wel dat het zo is. 
Toch wil ik je wel meenemen in wat er bij mij dan gebeurt. 

Afgelopen maandag avond was het event waar ik voor gevraagd. Ik mocht tijdens een zonne/vuur ceremonie een visualisatie met HARTEwens begeleiden. Prachtige avond! 
Daarvoor was ik uiteraard op locatie. Daar bleef ik ook slapen. Dat ging allemaal goed. 

Tot ik dinsdag mega veel pijn krijg bij mijn menstruatie. Dat is niet wat ik ‘normaal’ ook zo ervaar, dus het overviel me en het was echt wel heel naar. 
Het maakte niet uit wat ik deed, oliën, edelstenen het verzachten wel wat. Toch was het overduidelijk dat ik deze dag niet zoveel mocht doen. 
Naar huis reizen was zeker geen optie, echter had ik woensdag wel weer ‘verplichtingen’ waarvoor ik thuis moest zijn. 
Dat wel bekende ‘gesprek’ kwam in mijzelf opgang:  “ik moet wel echt naar huis, kan het niet maken om mijn verplichting morgen niet na te komen, ik kan echt niet nu zo naar huis, voel me echt niet oke, het is een lange reis, mijn lichaam geeft aan rust nodig te hebben, eigenlijk wil ik nu klein stukje wandelen en naar bed, maarja morgen moet ik wel thuis zijn…” 
Je begrijpt dat ging wel even zo door. 

De eerste keuze die ik maakte was om te gaan wandelen, dat geeft mij altijd wat ruimte om te voelen en om creativiteit te laten stromen. 
Tijdens die wandeling voelde ik aan alles dat ik niet kon reizen, mijn lijf gaf echt wat anders aan. Dus ik besloot daar naar te luisteren. En er volledig op te vertrouwen dat het de volgende allemaal goed zou komen. Nu werd ik vanmorgen wakker super dankbaar voor het feit dat ik naar mijn lichaam heb geluisterd.

Ja, ik moest praktisch wel even wat schuiven, en de komende dag wat achterstand wegwerken die hierdoor is ontstaan. Dat is praktisch en dus altijd wel op te lossen.

Weet je nog dat ik nu al bijna 2 maanden geleden mijn auto ingeleverd heb. Nog steeds kom ik overal waar ik wil komen. Soms moet ik dat even iets beter uitzoeken en voorbereiden, praktische lossen heel veel dingen op, wanneer jij goed voor jezelf zorgt.

Dus zo ook deze week. Wederom heb ik er heel bewust voor gekozen om goed voor mezelf te zorgen. ‘ practice what you preach’ is hier dus ook echt van toepassing. Lief zijn voor jezelf is echt super belangrijk in het leven.

Keuzes maken, verantwoording nemen. Dichtbij jezelf blijven en voelen wat je nodig hebt. Het is jou leven, zorg goed voor jezelf altijd!
Er zijn dus altijd momenten waarop we geneigd zijn om te kiezen voordat wat we denken dat er van ons verwacht wordt, echter is het goed om altijd naar jezelf te luisten. Deze dagen betekend voor mij wat meer rust, nog meer en beter luisteren waar ik echt behoefte aan heb en daar dus ook naar handelen.

Hoe is dat voor jou? Kun en durf jij voor jezelf te kiezen?

Liefs Bianca Maria

17 seconden verwijderd van de 68 seconden naar vervulling

Ben jij ook niet helemaal tevrede met het leven dat je nu leeft?
Zou willen dat sommige of misschien zelfs wel alle ‘dingen’ anders waren op dit punt in je leven?
Heb je het idee dat je enorm gefaald hebt, omdat je leven er zo anders uit ziet nu, dan je altijd gedroomd had?

Goed nieuws! Je kan het nu veranderen!
Hoe? Dat lees je hieronder en vertel ik je ook in de masterclass a.s. dinsdag! 
Ben jij ook bij? 

Je heb alles al in je wat er nodig is om het leven te leven wat je zo graag wilt.
Wanneer je elke dag (bij voorkeur in de ochtend en het liefste zo vaak wanneer kan door de dag heen) visualiseerd hoe je wilt dat je leven eruit ziet, de blijdschap voelt, beleeft en dus aandacht geeft.
Gaan er dingen veranderen voor je.
Gaat er stapje voor stapje een shift plaats vinden. Ga je elke dag een beetje meer het leven, leven dat je zo graag wilt!
Hoe ik dat weet?
Ik ervaar het elke dag! Is mijn leven perfect? Nee, dat wil ik ook niet. Wel voeg ik steeds meer dingen toe d.m.v. dit principe om mijn leven de vorm te geven die ik graag wil.
Volgende maand mag ik voor de 2de keer 38 worden, Hoera!
Vorige jaar heb ik mijn verlangens opgeschreven, ben ik elke dag daar meer bezig geweest door het voor mij te zien, te voelen, te ervaren in mijn gedachten hoe het zou zijn wanneer het zover is. Je raadt het al. Het afgelopen jaar was een ‘next step’ in mijn groei, mijn verlangens kwamen ‘uit’.

Dat ging met zoveel gemak en fun, dat mensen nu aan mij vragen, : “hoe doe jij al die dingen toch?
Nou zo dus!
Elke ochtend schrijf ik affrimaties en intentie. Ik sta stil bij wat ik wil, hoe ik me dan zou voelen, wat ik zou doen, wie er bij zijn enz.
Dat hoeft geen uren te kosten, dit kan al met 68 seconden.
Denk aan wat je wilt, voel de blijdschap en laat het los.
Herhaal dit een aantal keren per dag.
Alles kan!
Enjoy!
Laat je mij nog even weten waar je van droomt? Dan heb je alvast 1 moment te pakken vandaag, en zal ik er extra liefde naar toesturen.

Ben je er dinsdag bij? Zodat jij ook leert hoe je het leven kan leven wat je zo graag wilt!

Liefs Bianca Maria

❤

De kracht van je gedachten

Wist jij dat, dat wat je denkt hoe onschuldig dit lijkt. Je gedachten bepalen wat je doet en dus hoe je leven er uit ziet.

Je kan het dus ook zelf verranderen door anderen dingen te delen.

Affirmaties zijn een super toffe manier om je te helpen om ‘andere’ gedachten aan te nemen. Wanneer je één affirmatie een aantal weken, dagelijks herhaalt voor jezelf, ga je merken dat het meer en meer in je hoofd aanwezig is, de volgende stap is dat je actie’s ook gaan uitvoeren en dit gaat veel beter wanneer de gedachten er al is.

Kijk wat het voor je doet.

Heb je zelf een mooie affirmatie? Deel hem dan onder dit bericht!

Laten we elkaar inspireren!

Liefs Bianca Maria.

Puur & anders

Puur & anders.

Wat is puur voor jou?

Sta je er ooit bij stil?

Wil jij puur zijn?

Zo ja, hoe geef je daar dagelijks invulling aan?

Kijk je naar wat je eet en drinkt? Je gedachtens, je intenties je acties? Kijk je ook naar wat je ‘nalaat’? Anders, zijn, doen, geven, denken, praten of bewegen en ga zo nog maar even door.

Hoe is dat voor jou? Wat wil jij anders doen en waarom? Wil je anders zijn of liever niet teveel opvallen?

Puur & anders 2 woorden die zoveel vragen of onderwerp tot gesprek kunnen zijn. Wat is puur zijn voor jou, kies je daar ook voor wanneer het betekend dat je ‘anders’ bent dat de mensen om je heen.

Kies je daar ook voor wanneer het ongemakkelijk wordt?

Wat zijn jouw kernwaarde zijn ze puur?

Waar wil je echt niet voor minder gaan? Zijn je intenties puur en zuiver?

Kun je dat wellicht nog wat meer uitbreiden? Kijk eens naar je gedachten, zijn die puur en zuiver? Waar kan je dat naar een nieuw level tillen?

Dat wat je eet en drinkt of juist niet? Wat smeer je op je huid? Hoe staat het met de bedrijven waar je deze producten afneemt? Zijn die puur en zuiver en missschien dus ook wel anders.

Voor mij betekend het zoveel als dat bij alles wat ik doe ik wil dat het puur en zuiver is. Dat ik daarvoor vaak ‘anders’ doe of ben heb ik volledig omarmd. Dat is juist waarom mensen nu aan mij denken. Ze weten deze unicorn staat open voor een gesprek, denkt mee, is creatief, zuiver en puur.

Dat resulteert vaak in leuke uitkomst in de vorm van gesprekken of mentoring, soms ook niet. Ik ben duidelijk en direct. Ik sta voor mijn kernwaarde en breek niet wanneer het ongemakkelijk wordt.

Liefde en licht dat is wat mij elke dag, elke stap en elke gedachten drijft.

Een positieve bijdragen aan alles wat leeft. Vrijheid voor iedereen en vooral oprechte en gelijke behandeling voor iedereen. Doe ik alles perfect? Nee zeker niet, daar waar ik mij beuwst van ben draag ik bij. Wanneer ik meer leer, maak ik nieuwe keuze. Dus blijven leren is een van de allerbelangrijkste ‘dingen’ voor mij op te doen. Wanneer ik namelijk nieuwe informatie heb kan ik nieuwe keuze’s maken.

Dus denk niet dat jij het niet kan. Iedereen kan verbeteren. Iedereen kan vandaag kijken naar hoe je een mooier mens kan zijn dan gisteren. Je bent de enige persoon waarmee je je kan vergelijken.

Puur & anders hoe is dat voor jou?

Liefs Bianca Maria

Verdriet

Verdriet

Yep.

Intens verdriet

Omdat er zoveel gebeurd waar jij en ik geen invloed op lijken te hebben.

Of tochwel?

Welke keuze maak ik en waarom?

Waar wil ik voor staan?

Durf ik risico’s te lopen en welke risico’s zijn dat dan?

Er wordt een spel gespeeld, waarvoor? De spelregels zijn niet duidelijk en ook erg aan verandering onderheven.

Het is voor mij zelfs niet duidelijk wanneer er “gewonnen” is.

Ik hoor, zie, voel en weet veel, lastig om te uiten.

Ik maak me zorgen om jou, om mij de mensen die ik lief heb en hun families.

Er is zoveel onduidelijk, onbegrip en vooral ook angst.

Ik wil zo niet leven in angstIk wil het allerbeste voor mij en jou

En niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Ik heb zoveel vragen onbeantwoord.

Ik wil genieten van het leven, onvoorwaardelijk, ongestoord en ongedwongen.

Genieten met elkaar van dat wat ons vreugde geeft.

Zorgeloos en licht.

Dan is er verdriet, omdat soms veel voelen en weten geen zegen is.

Love you all

🕉