WAT ZEGGEN ANDEREN


Debby, 37 Rotterdam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Bianca laat je op je gemak voelen bij binnenkomst en tijdens de behandeling ook. Het is leuk om te horen wat bepaalde oliën voor je kunnen doen en waarvoor ze bestemd zijn, Bianca legt dit haarfijn uit en weet echt waarover ze praat. Daarnaast is de massage heel relaxed, fijn en prettig. Er staat een goed massage bed, niet zo’n dunne waarop je na een kwartier niet meer lekker ligt, maar een fijn stevig bed. Ook komen de essentiële oliën bij binnenkomst al tegemoet door de diffuser en hangt er een relaxte vibe door de muziek.

Ik zou deze behandeling zeker aanraden. Zeker voor mensen die stress en spanning in het lijf en hoofd ervaren, voor mensen die gewoon willen genieten en voor mensen die het lastig vinden om zich over te geven aan de behandelaar. Bianca zorgt er namelijk voor dat je je op je gemak voelt waardoor je je kan overgeven aan de behandeling, ze zorgt er voor dat je dingen los kan laten en ze zorgt ervoor dat je met een heel relaxt en fijn gevoel de massage bank af rolt.”


Lorenz, 46 Veenoord

“De eerste keer voelde ik me voor de behandeling een beetje gespannen omdat het toch de eerste keer is dat je zo’n behandeling ondergaat. De tweede keer was het al een stuk fijner omdat je een beetje weet wat er gaat komen. Tijdens de eerste behandeling was ik niet geheel ontspannen omdat je toch een beetje aan het focussen bent op het geen wat er allemaal gebeurd maar de tweede keer was dit al veel beter. Na de eerste behandeling moest ik het e.e.a. even verwerken en kwam ik tot de ontdekking dat het meer met me deed dan ik had verwacht. Na de tweede behandeling heb ik er veel meer van kunnen genieten omdat het niet allemaal meer nieuw was.

Ik zou deze behandeling zeker aan andere mensen aanbevelen. Deze behandeling is voor iedereen aan te bevelen. Deze behandeling zal zeker positief bijdragen aan diverse klachten maar is ook zeker aan te bevelen als je geen klachten hebt i.v.m. het feit dat er gebruik gemaakt word van Essentiele Oliën “

Sandra 39, Schiedam

” Bianca heeft een heel fijne manier van masseren en voelt precies waar de spanning in het lichaam zit en vooral belangrijk: waar deze vandaan komt. Door haar kennis van het menselijk lichaam, weet ze dan ook precies waar het beginpunt van de pijn zit die uitstraalt door het lichaam. Aan dat punt wordt dan ook net wat meer aandacht aan besteed.

Hoe voelde je je voor, tijdens en na de behandeling?

Ervoor gespannen en veel pijn, tijdens de behandeling ontspande ik langzaam en voelde ik de tintelingen in mijn lichaam, welke ontstaan door de energie van Bianca en de behandeling met de oliën. Na de behandeling voelde ik me ontspannen, met minder pijn. Voor helemaal geen pijn zijn meerdere behandelingen nodig natuurlijk. Dat zal niet in één keer opgelost zijn.

Anoniem, 40 Den Haag

Ik vond het fijn. Rustig muziek, op mijn gemak liggend, en ik werd middels uitleg erdoorheen gebracht. Verrassend goed. Ik had van essentiele olien gehoord, niet eerder bij een massage ervaren. De verschillende typen prikkelde al je zintuigen tot een geheel. Tijdens de behandeling voelde ik me ontspannend worden en daarna voelde ik licht van stress e.d.

De dagen daarna kon ik me op belangrijkere dingen focussen, ging me niet ergeren aan kleine/grote dingen die mij daarvoor wel zouden irriteren. Ik kom graag terug.

Vragen?

Wellicht heb je net zoals anderen nog wat vragen over het gene je net gelezen hebt, dat gebeurt vaker. Dus hier staan de meest gestelde vragen met mijn antwoord. Er is geen goed of fout en ik ben dol op mensen die vragen stellen. Dus heb je na het lezen van alle informatie op mijn website en het lezen van de FAQ pagina nog meer vragen, stel ze mij. Vul je gegevens en vraag hier in en je krijgt persoonlijk antwoord.